0 szaldós elszámolás 2023 végéig

Rendeld meg most a napelemes rendszered, hogy élhess a 0 szaldós elszámolással 2023 végéig

Napelem rendszerek és a 2022-es szabályozási változások

A lakossági napelemes rendszerek szabályozása 2022-ben jelentős változásokon ment keresztül. Ügyfeleink szembesültek azzal, hogy a kormány megtiltotta a napelem rendszerek áramkitáplálását. Ennek eredményeként a napelem rendszer tulajdonosok csak a valós időben használhatták fel a saját rendszereik által megtermelt áramot.

Ennek a tilalomnak 2023 szeptember-októberben véget vet a kormány a rendszerirányító ajánlására hivatkozva. Azok a napelem rendszerek, amelyeket szeptember-október előtt telepítettek, jelenleg nem képesek visszatáplálni az áramot, de ez a kitáplálási tilalom feloldása után módosítható lesz visszatápláló rendszerre.

0 szaldós elszámolás és visszatáplálás

A 2023. december 31-ig telepített rendszerek tulajdonosai igényelhetik a 0 szaldós elszámolást, amely 10 évig biztosított számukra. 2023 szeptember-októbertől részleges feloldásra kerül a kitáplálási tilalom, amely várhatóan az ország 90%-át érinti. Azokon a területeken, ahol a napelem rendszerek száma és a szolgáltatói hálózat még nem alkalmas a napelem rendszerek áramkitáplálására, a tilalom továbbra is érvényben marad, de a feloldás ott is fokozatosan folytatódik. 2023-ban tehát lehetőség nyílik arra, hogy te is legyél egy hálózatra visszatápláló, 0 szaldós elszámolású napelem rendszer tulajdonosa.

Ne hagyd ki ezt az utolsó lehetőséget, hogy 2023-ban rendelkezz egy 0 szaldós elszámolású és hálózatra visszatápláló napelem rendszerrel. Használd ki a lehetőséget, válaszd ki rendszercsomagjaink közül vagy kérj tőlünk árajánlatot és telefonos visszahívást.

Ajánlatkérés

  Rendszer kiépítéseKarbantartásBővítésSzervizelés
  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a személyautót.

  elerhetoseg

  ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  10:00 - 18:00

  has been added to the cart. View Cart
  Weboldalunk bizonyos elemei sütiket alkalmazva működnek.
  Weboldalunk bizonyos elemei sütiket alkalmazva működnek.